Pénzváltás kezelési költségek nélkül!

Vétel 

Eladás

387
393

Vétel 

Eladás

353
361

Vétel 

Eladás

459
469

Vétel 

Eladás

398
406

*Egység: EUR, USD, GBP, CHF, RON, BGN, CAD, AUD, CZK, PLN: 1       JPY: 100

Személyre szabott

KEDVEZMÉNYES EGYEDI ÁRFOLYAMOK

Zemef pénzváltónál már 500.000 Ft feletti valutaváltási igényednél is egyedi, kedvezményes árfolyamot kalkulálunk, biztosítunk számodra!

Hogyan kérhetsz egyedi árfolyamot? 

Űrlapunkba csak írd be az adatokat, és nyitvatartási időben kollégáink e-mailben küldeni fogják hamarosan a kedvezményes ajánlatunkat!

Kedvezményes árfolyam kérése
Valuta előrendelés
menj biztosra

valuta előrendelés

Amennyiben egyedi címletezési igényed van vagy biztosra szeretnél menni, hogy a megvásárolni kívánt valuta mennyisége rendelkezésedre álljon, használd VALUTA ELŐRENDELÉS szolgáltatásunkat.

Könnyen és egyszerűen kiválaszthatod, hogy melyik üzletünkben és mikor szeretnéd a kívánt valutát megvásárolni. Oldalunkon az előrendelésre az időpontot egy hétre előre tudod meghatározni.

Előrendelés pontosítása a valuta előrendelési űrlap kitöltése után történik.

Üzletünkben elérhető további szolgáltatások

Arany és ezüst ékszerek

Nők, gyermekek és férfiak részére széles kínálatból választhatsz arany és ezüst ékszereket kedvező áron!

Befektetési arany

Befektetési aranytömb vásárlása számos előnnyel jár és kiváló lehetőséget kínál a vagyonvédelemre és a pénzügyi diverzifikációra.

Bizományi értékesítés

Zálog kölcsön nyújtásával már több, mint 25 éve foglalkozunk.

Kamatmentes részletfizetés

0%-os, részletfizetés is rendelkezésedre áll üzletünkben!

Ékszertisztítás

Nemesfém ékszereid tisztítását is vállaljuk, így olyanok lesznek, mint új korukban!

Ródiumozás

Ha nem szeretnéd, hogy ezüst ékszered oxidálódjon, elszíneződjön, akkor kérhetsz nálunk ékszereidre ródiumozást is!

Zemef rövid bemutatkozása

Rólunk

Több, mint 20 éves tapasztalat

A Zemef ékszer és zálog üzleteink büszkén ünneplik már több, mint két évtizedes jelenlétüket Magyarország déli régiójában. Az elmúlt évtizedek során a Zemef megszilárdította pozícióját, mint megbízható és minőségi ékszerkereskedő és zálogház fiók.

13 üzlettel a régióban

Szolgáltatásaink kiterjednek az arany és ezüst ékszerek terén, és jelenleg 13 üzlettel vagyunk jelen a déli régióban. Üzleteink különböző stílusú ékszerekkel, kedvező árakkal kínálnak széles választékot, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek megfelelő ékszert.

Valutaváltás két új helyen

Két helyszínen is: Baján és Kecskeméten új szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, már valutaváltással is foglalkozunk! Ezzel a lépéssel még szélesebb körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek.

Bővülő szolgáltatások

A Zemef folyamatosan fejlődik és hamarosan további üzleteinkben is elérhetővé válik a valutaváltás. Ez a bővítés lehetővé teszi, hogy még több ügyfelünk részesülhessen ebben a kényelmes és gyors szolgáltatásban.

Biztos helyen tartanád a pénzed? Mutatjuk a megoldást!

Befektetési aranytömb vásárlása számos előnnyel jár és kiváló lehetőséget kínál a vagyonvédelemre és a pénzügyi diverzifikációra. Az arany hosszú távú értékállósága és történelmi jelentősége miatt számos befektető preferálja ezt a formáját a vagyonmegőrzésnek. Íme néhány oka annak, hogy miért éri meg befektetési aranyat vásárolni

Biztonság

Az arany fizikai formában létezik, így a befektető teljes ellenőrzése alatt áll. Ez növeli a bizalmat és a biztonságérzetet, különösen olyan időkben, amikor más befektetések instabilnak tűnhetnek.

Likviditás

Az arany könnyen átruházható likvid eszköz, ami azt jelenti, hogy gyorsan és viszonylag alacsony költséggel eladható vagy átruházható más eszközökre.

Aranytartalék képzés

Saját céljaidra szabott megtakarítási forma - kézzel fogható fizikai aranyba. Segítünk Neked megtakarítási céljaid elérésébe.

Folyamatosan bővülő pénzváltó fiókjaink.