Biztos helyen tartanád a pénzed? Mutatjuk a megoldást!

Befektetési aranytömb vásárlása számos előnnyel jár és kiváló lehetőséget kínál a vagyonvédelemre és a pénzügyi diverzifikációra. Az arany hosszú távú értékállósága és történelmi jelentősége miatt számos befektető preferálja ezt a formáját a vagyonmegőrzésnek. Íme néhány oka annak, hogy miért éri meg befektetési aranyat vásárolni

Biztonság

Az arany fizikai formában létezik, így a befektető teljes ellenőrzése alatt áll. Ez növeli a bizalmat és a biztonságérzetet, különösen olyan időkben, amikor más befektetések instabilnak tűnhetnek.

Likviditás

Az arany könnyen átruházható likvid eszköz, ami azt jelenti, hogy gyorsan és viszonylag alacsony költséggel eladható vagy átruházható más eszközökre.

Aranytartalék képzés

Saját céljaidra szabott megtakarítási forma - kézzel fogható fizikai aranyba. Segítünk Neked megtakarítási céljaid elérésébe.

Értékállóság

Az arany évszázadokon át bizonyítottan ellenálló volt az értékvesztésnek és a gazdasági instabilitásnak. A befektetési aranytömbök folyamatosan megtartják értéküket és a különböző gazdasági ciklusok idején is stabil befektetésnek bizonyulnak.

Pénzügyi Diverzifikáció

Az arany befektetése lehetőséget nyújt a pénzügyi portfóliód diverzifikációjára. Az arany árfolyama gyakran más eszközök mozgásával ellenálló, így hozzájárulhat a portfóliód stabilitásához és csökkentheti a kockázatot.

Inflációvédelem

Az arany hagyományosan jó infláció elleni eszköz. Amikor az általános árak emelkednek, az arany ára is nőhet, így segítve a befektetőt az inflációból származó veszteségek csökkentésében.

Kiszerelési Opciók

Az aranytömbök különböző kiszerelésben elérhetőek, lehetőséget biztosítva a befektetőknek arra, hogy rugalmasan válasszanak az igényeikhez és pénzügyi céljaikhoz leginkább illeszkedő méretet. Kínálatunkban az alábbi kiszerelések érhetőek el: 2 gramm , 5 gramm , 10 gramm , 20 gramm , 50 gramm

Aranytartalék program - a hosszútávú biztos befektetés

Az általad megválasztott futamidő alatt havonta, részletekben vásárolsz 1-2 gramm mennyiségű aranyat melyek 2, 5, 10, 20 és 50 gramm súlyú aranytömbökben öltenek testet. A kisösszegű rendszeres befizetésekkel biztonságos, értékálló és hozzáférhető tartalékot hozol létre. A Program rendkívül rugalmas, hiszen a befizetések összege bármikor növelhető vagy csökkenthető, de a befizetés szüneteltethető is. Az általad vásárolt aranyat bármikor átveheted személyesen, vagy szívesen kiszállítjuk Neked a lakcímedre. Ha nálunk szeretnéd tároltatni az aranykészleted, akkor azt díjmentesen megteheted.

Amikor készpénzre van szükséged, akkor visszavásároljuk tőled az aranyat. Jelzed, hogy mennyit szeretnél eladni és utaljuk számodra az összeget. Bármilyen kérdésed adódik, az ügyfélszolgálatot gyorsan el tudod érni, és mindig találunk megoldást a kéréseidre.

Zemef rövid bemutatkozása

Rólunk

Több, mint 20 éves tapasztalat

A Zemef ékszer és zálog üzleteink büszkén ünneplik már több, mint két évtizedes jelenlétüket Magyarország déli régiójában. Az elmúlt évtizedek során a Zemef megszilárdította pozícióját, mint megbízható és minőségi ékszerkereskedő és zálogház fiók.

13 üzlettel a régióban

Szolgáltatásaink kiterjednek az arany és ezüst ékszerek terén, és jelenleg 13 üzlettel vagyunk jelen a déli régióban. Üzleteink különböző stílusú ékszerekkel, kedvező árakkal kínálnak széles választékot, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek megfelelő ékszert.

Valutaváltás két új helyen

Két helyszínen is: Baján és Kecskeméten új szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, már valutaváltással is foglalkozunk! Ezzel a lépéssel még szélesebb körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek.

Bővülő szolgáltatások

A Zemef folyamatosan fejlődik és hamarosan további üzleteinkben is elérhetővé válik a valutaváltás. Ez a bővítés lehetővé teszi, hogy még több ügyfelünk részesülhessen ebben a kényelmes és gyors szolgáltatásban.

Folyamatosan bővülő pénzváltó fiókjaink.